Все буде Україна!

Кожен ранок розпочинаю з молитвою за наших захисників

Кожен ранок розпочинаю з молитвою за наших захисників

12-10-2022
10:20
Ми продовжуємо поповнювати рубрику історіями наших жінок в гідроенергетиці. Які попри різні труднощі знаходять в собі сили працювати на підприємстві, якісно виконувати професійні обов’язки, тим самим наближаючи Перемогу. Своєю історією поділилася з нами провідний економіст філії Київських ГЕС і ГАЕС Ірина Данюк, яка переконана, що усі перешкоди та виклики долі потрібно долати з вірою в душі, що все буде добре.

Завдяки своїй активній життєвій позиції  та цілеспрямованості Ірина почала працювати відразу після закінчення Житомирського будівельного технікуму. У 1981 році працювала інженером виробничо-технічного відділу Тресту «Вишгородсільбуд». Пізніше - техніком першоі категорії Київського філіалу державного проєктного інституту.   А вже  з червня 2003 року працює на станції. Спочатку економістом-кошторисником, а з червня 2007 року - економістом І категорії сектору капітального будівництва та кошторисного контролю Київських ГЕС і ГАЕС.

«З початку роботи на станції, постійно вдома вивчала тематичну літературу для того, щоб удосконалювати знання та підвищувати професійний рівень. Тому вдома повсюди лежали книжки  і у будь яку вільну хвилину постійно займалася самонавчанням.  Приймала участь у інформаційно-консультативних семінарах з питань складання та перевірки кошторисної документації», - згадує Ірина.

Ірина Данюк уже 20 років працює на станції. З особливою відповідальністю підходить до виконання своїх обов’язків. Часто порівнює свою роботу з роботою слідчого. Адже постійно контролює правильність складання кошторисної документації відповідно до Держстандартів України з капітального будівництва. Іноді колеги по різному реагують на зауваження, які робить Ірина  по роботі. Але вона вміє знайти особливий підхід  у спілкуванні з ними  так,  що у колег залишаються лише позитивні враження та бажання співпрацювати  з нею й надалі. За успіхи в роботі нагороджена Грамотою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України у 2014 році, неодноразово відзначена грамотами та подяками від філії та Укргідроенерго.

«Навіть у виконанні рутинної роботі, не опускаю руки. Ми, як маленькі гвинтики у великому агрегаті, який зможе ефективно працювати лише за умови злагодженої роботи кожного. Тому завжди із радістю допомагаю колегам по роботі, а вони відповідають мені взаємністю. Ось це і дає бажання рухатись далі і розвиватись у професійному плані», - ділиться своїми думками про роботу  Ірина.

Вдома Ірина дуже любить займатися вирощуванням квітів та городини. Тож  проводить за цим заняттям немало часу. Любить збирати вирощені на власному городі овочі  та фрукти, щоб потім взимку побалувати родину чимось смачненьким.

«Така робота для мене як ковток свіжого повітря. Відволікає від поганих думок у такий непростий для всіх час, та ще дає можливість порадувати рідних для мене людей», - говорить Ірина.

Попри насичений робочий графік і домашні клопоти Ірина знаходить час  і на волонтерську діяльність. Адже вважає, що нині - це обов’язок кожного українця, бо такими маленькими справами ми наближаємо всіх нас до великої Перемоги.  

Із перших днів війни допомагає військовим речами, їжею, медикаментами, а іноді просто словами підтримки та вдячності за таку важку роботу наших хлопців.

«Кожен день розпочинаю з думками та молитвою  за наших військових. Наші захисники і захисниці – найкращі. А ми, в свою чергу, маємо забезпечувати для них надійний тил та допомагати, чим можемо. Перемога однозначно за нами!», - зазначає Ірина Данюк.

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: