Все буде Україна!

Людина, яка знає всіх!

Людина, яка знає всіх!

30-09-2022
Саме так без вагання охарактеризувала свою професію інженер з підготовки кадрів І категорії Дністровської ГАЕС Людмила Шайгородська, котра вже майже 15 років виконує разом зі своїми колегами з відділу кадрів ключову роль: щоб трикутник «компанія – філія – працівник» працював якомога ефективніше.

Прийшовши у березні 2008 року, через три роки після створення, у філію «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС з економічною освітою, Людмила й гадки не мала, що ця робота захопить її назавжди, і це – без перебільшення!

– То реально цікаво! Тут стільки всього нового і, головне, – живе спілкування з людьми, яких на сьогодні вже майже близько 500, а ти їх всіх знаєш ну хіба що не по батькові! – усміхаючись, із помітною іскринкою в очах зізнається Людмила.

Тоді, на професійному старті, їй, направду, пощастило на наставників: на місці про всі ази щиро ділилася керівник Валентина Філіпець, а про вагому допомогу, підтримку та цінні поради Михайла Ігнатенка, який тривалий час очолював кадрову службу Укргідроенерго, Людмила Миколаївна з приємністю згадує і донині. Крім того, із перших кроків неабияк допомагала і колега по філії, інженер ІТ Наталія Шевчук, розробляючи й удосконалюючи відповідні програми для чіткої і злагодженої спільної роботи кадрів, бухгалтерії та економістів.
 – На сьогодні у нас є все про людину – так, як я колись і прагнула: щоб натиснути клавішу – і отримати якомога більше потрібної інформації про працівника. Це зручно, сучасно і якісно, – із задоволенням наголошує Людмила Шайгородська.

Маючи за плечима 14,5 років досвіду в енергетичній галузі, фахівчиня не погоджується із твердженням пересічних, що в кадрах начебто немає що робити:

– Прийняття на роботу, переведення, звільнення, навчання персоналу, оформлення особових справ, табелів – далеко не весь перелік щоденної роботи відділу кадрів. Від того, як ми введемо у програму інформацію про працівника, залежить і її достовірність у використанні іншими підрозділами, нарахуванні заробітної плати, оформленні відпусток тощо. А з цьогорічного обпаленого війною лютого ми, кадровики, відчули на собі й іншу надвідповідальну місію – підготовку документів для колег, які вирушають на захист нашої Батьківщини. Тож тримаємо наш український стрій разом!

…Глянувши у вікно із вдячністю Збройним силам України за чисте небо над Дністровською ГАЕС, Людмила Шайгородська мимоволі поринула у спогади, які повернули у пору активних суботників і тимчасових робочих кабінетів, коли на місці відомого на увесь світ енергетичного об’єкта тривало лише активне становлення й розбудова, а потім додала:

– Рада бути причетною до історії, в якій яскраві енергетичні рядки пише наша Дністровська ГАЕС!

Ми ж бажаємо завжди знаходити баланс між інтересами роботодавця та працівника, професійно забезпечуючи дотримання та реалізацію трудових гарантій тих, хто наполегливою працею творить цю історію.

 

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

 

Поділитися: