Все буде Україна!

«Мені, як матері дуже болить душа за наших хлопців і дівчат»

«Мені, як матері дуже болить душа за наших хлопців і дівчат»

09-12-2022
Із перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України співробітники Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС активно долучається до допомоги нашим захисникам. Вони підтримують воїнів та опікуються тими, хто через війну змушений був переїхати у безпечний регіон при цьому викладаючись на повну на робочих місцях. Бо переконані, що наша Перемога залежить не тільки від військових на фронті, а й від активності тилу.

Однієї з драйверів волонтерського руху на гідроелектростанції стала Ніна Степанівна Паламарчук. Жінка понад 12 років працює на Каскаді керівником адміністративно-господарського сектору.

Ніна Степанівна відповідально та скрупульозно підходить до виконання будь-яких завдань. Тому її сектор працює, як годинник.  Має високий професійний рівень у розробці планів поточних і капітальних ремонтів. Ініціативна, наполеглива в роботі, доброзичлива та завжди уважна до своїх колег. У колективі її люблять і поважають.

«З 24 лютого кинула клич серед колег, і почали допомагати місцевим організаціям територіальної оборони та військам. Якось все вийшло спонтанно та гармонійно.

Ми, сильна нація. Не дивлячись ні на які труднощі продовжуємо працювати, допомагати один одному заради нашої спільної мети, - розповідає Ніна Паламарчук. -

Мені, як матері дуже болить душа за наших хлопців і дівчат, які захищають нас та нашу країну. Тому як тут просто сидіти і нічого не робити? Збираємо, купуємо теплі речі, шукаємо необхідні ліки. Стараємось побалувати і чимось смачненьким. Намагаємося покращити для наших захисників умови перебування на постах, бо знаю, що вони ніколи не згадають про комфорт та не попросять про допомогу. Переконана, такими маленькими справами кожен з нас наближає Перемогу».

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: