Все буде Україна!

«Ми зацікавлені в молодих кадрах, які принесуть нове прогресивне мислення у розвиток української гідроенергетики»

«Ми зацікавлені в молодих кадрах, які принесуть нове прогресивне мислення у розвиток української гідроенергетики»

26-06-2023
Представники Кременчуцької ГЕС взяли участь у засіданні круглого столу, яке відбулось на базі Світловодського політехнічного фахового коледжу «Центральноукраїнського національного технічного університету».

Гасло зібрання «Створюємо мости між талантами та можливостями» вже тривалий час підтримується адміністрацією філії Кременчуцької ГЕС. Фахівці станції охоче діляться своїми знаннями та досвідом зі студентами, які на підприємстві проходять виробничу практику. В подальшому, колишні студенти стають колегами гідроенергетиків і спрямовують свої зусилля на розвиток важливої галузі української енергетичної структури. 

На зустрічі присутні ознайомились з новими спеціальностями, які опановують студенти коледжу; почули про досягнення студентської молоді та відповіли на цікаві запитання майбутніх фахівців. 

«Ми зацікавлені в кадрах, які принесуть  прогресивні і сучасні знання у розвиток гідроенергетики. Я вдячний керівництву Центральноукраїнського національного технічного університету за відкриття нових освітніх напрямків, - зазначив під час виступу заступник директора філії із загальних питань Леонід Сьомочкін. – Відверто скажу, що гідроенергетика сьогодні потребує сучасних спеціалістів з електроенергетики, робототехніки, електротехніки, електромеханіки. В свою чергу, компанія Укргідроенерго створює всі умови аби молодь залишалась в регіоні, віддавала свої знання і будувала своє майбутнє в нашому місті».

Пресслужба Кременчуцької ГЕС


 

Фотогалерея

Поділитися: