Все буде Україна!

На засіданні НТР обговорили питання нових проєктних рішень ГЕС та ГАЕС Укргідроенерго

На засіданні НТР обговорили питання нових проєктних рішень ГЕС та ГАЕС Укргідроенерго

27-04-2023
27 квітня в Укргідроенерго відбулося засідання Науково-технічної ради компанії, на якому обговорено нагальні питання перегляду технічних рішень відновлення Дніпровської ГЕС та реалізації проєкту будівництва третьої черги Дністровської ГАЕС.

Участь у засіданні взяли керівники філій компанії та представники генпроєктувальника.

Зокрема розглянуто та затверджено варіанти компонувальних рішень розміщення обладнання з метою максимального захисту об’єктів  критичної інфраструктури.

«Сьогодні ключовим завданням компанії є відновлення пошкодженої ворогом інфраструктури. Нам потрібно максимально до наступного опалювального сезону відновитись і при цьому застосувати такі проєктні рішення, які б могли забезпечити надійний захист наших об’єктів. Це стосується як обладнання станції, так і будівель», - зауважив під час засідання генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Нагадаємо, що головне завдання НТР - розробка пропозицій, рекомендацій та рішень, які забезпечують дотримання вимог нормативних документів та реалізацію завдань щодо гідроенергетики та енергетики в цілому, спрямованих на забезпечення надійної, безперебійної та ефективної роботи ГЕС Товариства.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: