Все буде Україна!

«Намагаюсь бачити гарне у простих речах»

«Намагаюсь бачити гарне у простих речах»

31-03-2023
13:55
Любляча мама, турботлива бабуся, чарівна жінка та відповідальна співробітниця. Вона з тих, хто бачить  можливості для покращення навіть ідеальних речей. Знайомтеся, - Світлана Аніскіна - завідувачка адміністративно-господарського сектору Середньодніпровської ГЕС. 

Свій професійний шлях пані Світлана розпочала у 1984 році з нянею у дитячому садочку.

«Я була безмежно рада коли мені випала нагода влаштуватися працювати у дитячий садочок. На той час садочок «Білочка» знаходився на балансі нашої ГЕС і вважався одним із найкращих у місті. Величезним плюсом було те, що в цей садочок відвідували мої діти, і як будь-яка  мама упустити таку можливість бути ближче до власних дітей, я не могла. Робота з дітьми  багато чому мене навчила.  До речі, зараз на станції  працюють і мої вихованці, в яких я була нянею. Серед них і моя донька Олена», -  з посмішкою на обличчі говорить Світлана.
Згодом Світлана  працювала покоївкою, адміністратором в будинку приїжджих.

«В 2013 році я перейшла працювати на ГЕС. А з 2017 очолила адміністративно-господарський сектор, простіше кажучи стала завгоспом. Робота завгоспа з одного боку відповідальна – через постійний контроль та кількість документів, а з іншого – цікава, навіть дещо творча, бо пов’язана зі створенням комфорту, постійним забезпеченням необхідного та комунікацією з людьми. По своїй натурі я активна і  непосидюча. Кожного ранку роблю обхід території. Для мене важливо, щоб навколо було чисто. В роботі є багато нюансів, але з колективом з яким я працюю, це не складно. Ми поважаємо один одного. Тожрухаючись по життю у шаленому темпі, намагаюсь бачити гарне у простих речах,  бо по іншому зараз неможливо».

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

 

Поділитися: