Все буде Україна!

Новини Укргідроенерго станом на 9 березня, 15:00

Новини Укргідроенерго станом на 9 березня, 15:00

09-03-2022
Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота провів оперативну нараду з філіями та менеджментом Товариства, перебуваючи на Канівській ГЕС.

На станції очільник компанії проінспектував роботу обладнання та перебіг реконструкції гідроагрегатів блоків № 4 та №5, а також побував у приміщенні ЗРУ та МНУ. Окрім того, генеральний директор Укргідроенерго поспілкувався з працівниками станції та представниками підрядних організацій, які виконують роботи на об’єкті.

«Попри ситуацію, яку ми сьогодні маємо в країні, Канівська ГЕС працює в штатному режимі згідно диспетчерського графіку. Виробіток електроенергії за минулу добу досяг запланованих показників. Для персоналу створено усі необхідні умови праці, що найголовніше - безпечні. Проводяться заходи з перевірки готовності обладнання, гідротехнічних споруд, виробничих та службових приміщень, засобів транспорту та зв'язку Канівської ГЕС до пропуску весняної повені»,- заявив Ігор Сирота.

Варто зазначити, що наразі всі ГЕС та ГАЕС, які входять до структури компанії, працюють згідно диспетчерського графіку, регулюючи частоту і потужність, покриваючи пікові навантаження та забезпечуючи мобільним аварійним резервом Об’єднану енергосистему України.

Зауважень по роботі обладнання та персоналу немає.

Все буде Україна!

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: