Все буде Україна!

Одним вчинком добрі справи не закінчуються

Одним вчинком добрі справи не закінчуються

28-10-2022
У цей складний для держави час особливої підтримки та допомоги потребують наші військовослужбовці.

Бліндажні свічки, а тепер ще й теплі шкарпетки для наших українських оборонців — так працівниці гідротехнічного цеху Дністровської ГАЕС Валентина Максимчук зі своїми колегами активно долучилися до наближення Перемоги.

Волонтери не стомлюються допомагати нашим бійцям, під чиїм надійним захистом ми можемо ходити на роботу, пити запашну каву або прогулятися містом.

Розпустивши домашні в’язані речі на нитки і зв’язавши не одну пару шкарпеток та теплих рукавичок, які в холодну пору зігріватимуть душевним теплом наших героїв, працівниці передали їх до волонтерського центру для тих, хто сьогодні бореться за нашу державу, аби вони зуміли у суворих погодних умовах вистояти й зігрітися теплотою душі, вкладеною в речі ручної роботи.

«Задля Перемоги нічого не шкода. Кожен із нас робить багато доброго, щоб наблизити омріяну мить або допомогти постраждалим. Лише в єдності і взаємній підтримці зуміємо стати щасливими та незламними, турбота про воїнів нашої держави – ось девіз кожного українця!» – коментує Валентина.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Поділитися: