Все буде Україна!

Підтримати – допомогти – перемогти!

Підтримати – допомогти – перемогти!

24-10-2022
Ці, чи не найважливіші українські чесноти все яскравіше збагачують наш генетичний код, а надто – упродовж уже 8 місяців відстоювання миру й незалежності рідної землі та нашого народу.

Гідно тримають український стрій і гідроенергетики Дністровської ГАЕС, активно долучаючись до волонтерства та благодіянь як особисто, так і спільно професійною родиною.

Чимало колег із перших днів повномасштабного вторгнення мужньо стоять на захисті рідних рубежів, відчуваючи турботу і посильну допомогу і від працівників станції. Усі, хто віддано трудиться на енергетичній варті на своїх робочих місцях, розуміють, що кожна мить – і професійна, і родинна – дарована нам нашими відважними оборонцями. Тож цьогоріч представники колективу Дністровської ГАЕС були єдиними і прийняли рішення використати традиційні премії від профспілкового комітету до Дня захисника України на потреби ЗСУ, зокрема, і своїх колег.

Кожна придбана річ зігріта щирими побажаннями колег якнайшвидше повернутися в обійми рідних та свою енергетичну родину із Перемогою!

Крім того, найближчим часом, саме у пору настання холодів, на бойові рубежі буде відправлено 14 печей «буржуйок», власноруч виготовлених спеціалістами машинного цеху.

Ось так, крок за кроком, кожен на своєму місці ми всі наближаємо нашу омріяну ПЕРЕМОГУ! 
Бо у нашому кожному подиху – Україна ПОНАД УСЕ!

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Поділитися: