Все буде Україна!

Представники Укргідроенерго взяли участь у засіданні робочої групи з розвитку водневої енергетики в Україні

Представники Укргідроенерго взяли участь у засіданні робочої групи з розвитку водневої енергетики в Україні

13-08-2021
11 серпня 2021 року фахівці комерційних підрозділів взяли участь в першому засіданні робочої групи з підготовки проєкту Стратегії розвитку водневої енергетики в Україні на період до 2030 року.

Робочу групу було створено відповідно до наказу Міненерго від 27.07.2021 № 159, до складу якої увійшов представник ПрАТ «Укргідроенерго» - заступник генерального директора з комерційної діяльності Богдан Сухецький.

Під час першого засідання, голова робочої групи та водночас заступник Міністра енергетики Підкоморна Юлія наголосила на важливості та актуальності розвитку водневої енергетики для України. Також на зустрічі обговорили наявні напрацювання в сфері водневої енергетики, наукове підґрунтування розвитку водневої енергетики, перспективи розвитку українського водневого ринку, можливості співпраці з Євросоюзом, міжнародними партнерами та інше.

До засідання, яке відбулося у форматі відео-конференції, долучилася велика кількість зацікавлених сторін, зокрема державні та приватні компанії, асоціації, наукові інститути, представники Єврокомісії, представники Проєкту енергетичної безпеки USAID та інші фахівці.

За результатами засідання робочої групи було обговорено та прийнято рішення щодо строків розроблення Стратегії розвитку водневої енергетики в Україні. Відповідальним виконавцем за розробку цієї стратегії було визначено Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: