Все буде Україна!

Привітання Голови Наглядової ради Укргідроенерго Валентина Гвоздія з Новим роком

Привітання Голови Наглядової ради Укргідроенерго Валентина Гвоздія з Новим роком

31-12-2021
Укргідроенерго – це історія успіху у сфері корпоративного управління в державному секторі, адже Наглядова рада за результатами реформи виконала всі KPI, встановлені акціонером.

Підприємство очолило рейтинг найприбутковіших державних компаній, продемонструвавши найкращий фінансовий результат.

З моменту корпоратизації Укргідроенерго активи компанії стабільно зростають в середньому на 28% щороку.

Важливо знати, що товариство працює відповідно до критеріїв (принципів) ESG. Екологічне, соціальне та корпоративне управління (Environmental, Social, and Corporate Governance, ESG)

Що таке ESG? Простими словами - Екологічні критерії визначають, як компанія виступає у ролі зберігача природи. Соціальні критерії досліджують, як вона управляє відносинами зі співробітниками, постачальниками, клієнтами та суспільством. Корпоративне управління стосується керівництва компанією, оплати праці керівників, аудиту, внутрішнього контролю та прав акціонера (Держави України).  ESG – це три параметри, відповідно до яких Укргідроенерго забезпечує управління стійким розвитком.

Саме тому компанія має доступ до світового ринку конкурентних запозичень. Ми будуємо та вводимо в експлуатацію нові потужності, впроваджуємо винаходи, інноваційні проекти, яким за масштабом немає аналогів в Східній Європі.

Таких результатів ми досягли завдяки злагодженій роботі Акціонера, Виконавчого органу та Наглядової ради.

Колектив Укргідроенерго це Команда талановитих Професіоналів. Ми пишаємось Вами!

Від імені Наглядової ради дякую кожному Працівнику Укргідроенерго за Вашу працю, - кожен з Вас є частиною цієї історії успіху!

З Новим 2022 Роком!

Голова Наглядової ради Укргідроенерго

Валентин Гвоздій

Поділитися: