Все буде Україна!

Робота допомагає абстрагуватись від думок про війну

Робота допомагає абстрагуватись від думок про війну

17-08-2022
У цьому переконана завідувачка їдальнею Київської ГЕС Наталія Герасименко.

«Ранок 24 лютого на все життя закарбувався у моїй пам’яті. Потік телефонних дзвінків від рідних, друзів, колег зі страшною фразою «почалась війна» застав мене на вулицях столиці по дорозі на роботу. А в мене в думках, потрібно на роботу, бо напередодні дістали з морозильної камери заготовки для сирників та м’ясо, і то все може зіпсуватись, - розповідає Наталя. - Переїхали жити до дітей, бо у них підземний паркінг. Там і ночували перші кілька днів».

У березні їдальня відновила роботу, щоб готувати, в першу чергу, для оперативного персоналу. Адже вони ні на день не зупиняли свою роботу.

За словами Наталії Вікторівни, звістку про те, що потрібно виходити на роботу всі працівники її сектору сприйняли позитивно. Робочий процес власне, для кожного з них і став панацеєю та допомагає абстрагуватись від думок про війну.

Також наші кухарі допомагають волонтерам збираючи жерстяні банки та гофрований папір для виготовлення окопних свічок та донатять. Військові зазначають, що такі свічки мають багато переваг. По-перше, вони невеликого розміру, їх можна з легкістю покласти в кишеню, або рюкзак. По-друге, свічка освітить будь-яке темне приміщення, по-третє, з її допомогою можна з легкістю зігріти руки, або підсушити одяг. А по-четверте, на ній нагрівають воду для гарячих напоїв, чи навіть готують їжу. Зрозуміло, що у бліндажах, окопах і навіть в будь-яких укриттях такі свічки дуже потрібні.

Наталія Вікторівна зазначає, що кожна навіть маленька добра справа - важлива: «Допомагаємо нашим захисникам, як можемо. Ми бажаємо всім швидшої Перемоги і повернення всіх воїнів додому».

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба  Київських ГЕС і ГАЕС 

Поділитися: