Все буде Україна!

Укргідроенерго: Історія успіху прозорості та стійкого зростання

Укргідроенерго: Історія успіху прозорості та стійкого зростання

28-04-2023
Прозорість та зрозумілість трансформаційних процесів у державному корпоративному секторі, що базуються на принципах ОЕСР, позитивно та прихильно сприймаються міжнародними інвесторами.

Внесок ОЕСР у реформування корпоративного управління в Україні є дійсно значним, як зазначив Валентин Гвоздій, голова наглядової ради ПрАТ "Укргідроенерго", під час дискусії, присвяченій Україні: Роль та потреби приватного сектору. Захід був організований Офісом ОЕСР в Україні та Українським союзом промисловців і підприємців (УСПП).

У своєму виступі Гвоздій підкреслив важливість корпоратизації Укргідроенерго, яка сприяла сталому розвитку активів та прибутковості компанії. Він також визнав виклики, пов'язані з безперервними атаками росії на енергетичну інфраструктуру України, але підкреслив відданість Укргідроенерго своїм проєктам розвитку. Серед них - будівництво третьої черги Дністровської ГАЕС та нової Канівської ГАЕС, що потенційно може збільшити частку компанії в Об'єднаній енергетичній системі. Ці амбітні плани окреслюють бачення розвитку Укргідроенерго на наступне десятиліття.

Поділитися: