Все буде Україна!

Укргідроенерго презентувало перспективні проєкти на Українсько-словацькому бізнес форумі

Укргідроенерго презентувало перспективні проєкти на Українсько-словацькому бізнес форумі

11-11-2022
Днями в Ужгороді відбувся Українсько-словацький бізнес-форум, який дав можливість обговорити цікаві питання двостороннього співробітництва та перспективи подальшої співпраці між Україною та Словаччиною.

Форум був присвячений проведенню засідання Українсько-словацької міжурядової Комісії та візиту словацької делегації в Україну.

Захід проходив за участі дипломатичного представництва, керівництва ТПП України, Словацького агентства інвестицій та розвитку торгівлі, урядовців,іноземних компаній, представництв іноземних компанії в Україні, представників міністерств, облдержадміністрацій тощо.

В рамках заходу відбулося  підписання меморандуму про взаєморозуміння між торгово-промисловою палатою України та українсько-словацькою радою розвитку та співпраці.

Представники Укргідроенерго взяли участь у переговорах у форматі B2B, на яких презентували стратегічні проєкти компанії на найближчі роки, серед яких продовження будівництва Дністровської ГАЕС, будівництво Канівської ГАЕС та Каховської ГЕС-2, проєкт «Україна – Підвищення стійкості енергосистеми для європейської інтеграції енергомережі» (Встановлення гібридних систем з виробництва електроенергії в ПрАТ «Укргідроенерго»), а також продовження реконструкції ГЕС Дніпровського каскаду.

Реалізація інвестиційних проєктів ПрАТ «Укргідроенерго» дозволить довести частку маневрових потужностей ГЕС та ГАЕС у загальному балансі галузі до 16%.

Пресслужба Укргідроенерго

Фото на головній ucci.org.ua

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Фотогалерея

Поділитися: