Все буде Україна!

В індійському штаті Мізорам невдовзі з’являться п'ять гідроелектростанцій, загальною потужністю 800 МВт

В індійському штаті Мізорам невдовзі з’являться п'ять гідроелектростанцій, загальною потужністю 800 МВт

31-03-2023
Уряд Мізораму підготував детальні звіти про проєкти для п'яти гідроелектростанцій у штаті загальною потужністю близько 800 МВт.

Як повідомляє Вusinessworld, чиновники з Міністерства енергетики розповіли, що плани для ГЕС «Kolodyne-II» (460 МВт), ГЕС «Tuival» (210 МВт), проєкту «Bairabi» (80 МВт), ГЕС «Tuirini» (24 МВт) та ГЕС «Tuivawl» (24 МВт) вже підготовлені. Ще чотири заплановані гідроенергетичні проєкти наразі перебувають на стадії вивчення.

Наразі Мізорам не має значних енергетичних об’єктів, і штат імпортує електроенергію з чотирьох електростанцій у Тріпурі, витрачаючи значні кошти на закупівлю електроенергії із зовнішніх джерел.

Як повідомлялося раніше, Індія схвалила найбільший в своїй історії проєкт гідроелектростанції в гірському північно-східному регіоні, що межує з Китаєм, оскільки країна прагне побудувати відновлювану генерацію для задоволення зростаючого попиту на електроенергію. Уряд схвалив орієнтовні інвестиції в 319 мільярдів рупій (3,9 мільярда доларів) для проєкту Dibang, потужністю 2880 МВт в Аруначал-Прадеш. Очікувана тривалість проєкту - дев'ять років.

Пресслужба Укргідроенерго

Фото: Energy Theory

Поділитися: