Все буде Україна!

В Укргідроенерго урочисто відзначили День енергетика

В Укргідроенерго урочисто відзначили День енергетика

22-12-2022
22 грудня в Укргідроенерго відбулися урочисті заходи з нагоди Дня енергетика, під час яких гідроенергетики компанії підбили підсумки виробничого року та відзначили співробітників. 

Виступаючи перед колективом генеральний директор компаніїІгор Сирота подякував кожному за відданість обраному шляху у цей турбулентний час, наголосивши на тому, що сьогодні кожен енергетик – герой. 

«Кожен з вас робить велику і важливу роботу. Наразі в Україні існує два фронти: військовий і енергетичний – фронт, який тримають щохвилини. Своєю нелегкою працею ви щодня доводите, що світло завжди перемагає темряву, а добро – зло. В цей складний рік ми показуємо динаміку зростання: попри усі негаразди та ворожі обстріли. У майбутньому енергетика буде відновлюватись і стане дещо іншою. Вірю, що після відбудови ми станемо лідерами в енергетичному співтоваристві, бо наші люди – непересічні професіонали своєї справи», - зазначив  Ігор Сирота. 

Звертаючись до колективу Валентин Гвоздій, голова Наглядової ради компанії, зауважив, що сьогодні енергетики роблять неможливе, щоб енергетичний фронт вистояв. Часто працюють в сніг, у дощ, без сну і перепочинку, від самого ранку і до пізнього вечора. Не покладають рук і у своє професійне свято. 

«У День енергетика хочу висловити подяку усім, хто долучений до нашої великої справи. Укргідроенерго є безперечно історією успіху в енергетичному секторі України. Прийміть щиру вдячність за вашу працю, від якої залежить наявність світла і тепла в наших домівках, функціонування кожної сфери та галузі нашої держави. Ворог моженамагатися загасити світло у наших домівках, але ніхто й ніколи не дозволить йому згаасити наші гарячі серця та вогонь всередині кожного з нас», - зазначив Валентин Гвоздій.

У своєму виступі Наталія Микольська, членкиня Наглядової ради Укргідроенерго подякувала жінкам-гідроенергетикам, які стоячи пліч-о-пліч з чоловіками проявляють високий професіоналізм у надскладних та небезпечних умовах. Олег Терлецький наголосив, що в Укргідроенерго працюють цілі династії і для них – це не просто робота, а спосіб життя і друга домівка. Віталій Кушніров, вітаючи енергетиків, підкреслив, що енергетичні серця, які б’ються в енергетиках, дають людям надію. А Стівен Волш підсумував, що сила України - це сила сім‘ї, і це є головною рушійною силою Перемоги.

Символічно, що у професійне свято пластуни станиці Вишгород передали гідроенергетикам  Вифлеємський вогонь миру, як символ єдності українців та віри у перемогу добра над злом. 

З нагоди відзначення професійного свята за особистий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу України, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність співробітники Укргідроенерго були нагороджені почесними грамотами та подяками. 

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: