Все буде Україна!

В Укргідроенерго відзначили учасників фестивалю «Мамо, тобі»

В Укргідроенерго відзначили учасників фестивалю «Мамо, тобі»

19-05-2023
Для вшанування всіх мам в світі існує добре свято – День матері, який святкують щорічно в другу неділю травня. У цьому році День матері в Укргідроенерго відзначився чудовим та зворушливим фестивалем до якого долучились діти співробітників компанії та Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС.

Понад шістдесят дітей та їх батьки взяли участь у виставці із символічною назвою «Мамо, тобі». Малюнки зовсім юних учасників та яскраві картини, ніби з під пензля професійних художників, ляльки-мотанки, вироби з бісеру та виконані технікою валяння - не залишили байдужими кожного, хто проходив повз.

«Цей фестиваль з нагоди одного із найніжніших свят надихає та зачаровує. Тут представлені дуже цікаві роботи, що не конкурують між собою, а навпаки – доповнюють одна одну. Ми вдячні усім учасникам, які долучились до створення цього острівця світла та позитиву, які зараз необхідні кожному», - зазначив під час підведення підсумків фестивалю  заступник генерального директора Укргідроенерго з  адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: