Все буде Україна!

23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня - День Державного Прапора України

23-08-2022
Шановні гідроенергетики!
Від усього серця вітаю Вас з Днем Державного Прапора України!

Цей день є одним з найбільш символічних свят для нашої держави, і з кожним роком він лише набуває ваги та значущості.

Для кожного працівника галузі Державний Прапор завжди був невід’ємною складовою трудового процесу. Він супроводжує всі наші значні здобутки: схвалення важливих проєктів і завершення стратегічних програм, відкриття нових, потрібних країні об’єктів і підбиття підсумків діяльності, відзначення професійного свята енергетиків і урочисті події в більш вузькому, сімейному колі.

Церемонія підняття прапора в кожного з нас викликає найкращі почуття гордості за свою Батьківщину і вдячності за приналежність до нації, що здолала важкий історичний шлях, зберігши свою культуру, захистивши свою історію, в героїчній боротьбі здобувши право на суверенний розвиток та власне світобачення.

Прапор єднає серця, супроводжує наші трудові подвиги і бойові звитяги, здіймається над героїчними містами і спортивними аренами, відрізняє нас від інших націй і об’єднує в хвилини радості і тривоги.

Щиро бажаю кожному з Вас визначних особистих і колективних перемог, мудрих рішень і мирного неба над головою, міцного здоров'я, добробуту і щастя кожній родині!

Нехай доля і надалі дарує нам радість від чесно зроблених справ, спокій від прийняття мудрих рішень і гордість від приналежності до великої родини людей – талановитих, сильних, чистих серцем та гідних свого прапора!

Зі святом!

Ігор Сирота

Поділитися: