Все буде Україна!

Андрій Борщ: програми дистанційного навчання та співпраця з навчальними закладами забезпечують високий рівень професіоналізму працівників Укргідроенерго

Андрій Борщ: програми дистанційного навчання та співпраця з навчальними закладами забезпечують високий рівень професіоналізму працівників Укргідроенерго

08-09-2022
Учасники онлайн-конференції на тему «Стратегія людського капіталу в енергетичній галузі України: цілі та завдання», організованої бізнес-спільнотою «Energy Club», обговорили питання управління персоналом в системах операційного і стратегічного менеджменту підприємств енергетичної галузі в умовах війни.

Учасники зустрічі зійшлись на тому, що енергетична галузь має значний потенціал для подолання викликів, що постають перед країною. Здатність стратегічних підприємств долати перешкоди різного характеру безпосередньо залежить від якості кадрової політики провідних галузевих підприємств та освітніх закладів, що готують для них спеціалістів та підвищують кваліфікацію співробітників.

За словами директора департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями ПрАТ «Укргідроенерго» Андрія Борща, військові дії внесли значні корективи в діяльність компанії, але безперервно здійснювана робота та сформований кадровий резерв дозволили мінімізувати наслідки цієї кризи.

«Підприємство ще до початку війни напрацювало потужний колективний договір, соціальний пакет та систему мотивації. З початком військових дій керівництво компанії прийняло рішення про застосування механізму матеріальної допомоги працівникам, водночас був скорочений рівень преміювання керівного складу компанії. Діють потужні програми дистанційного навчання, укладені договори з провідними навчальними закладами, що дозволяє зберігати високий професійний рівень співробітників та надавати їм можливість для постійного зростання та вдосконалення», – зауважив Андрій Борщ.

Учасники заходу провели плідну дискусію з питання напрямів для вдосконалення систем підготовки кадрів в енергетичній галузі. Зокрема, жвавий обмін думками учасників заходу, у тому числі представників профільних закладів освіти, викликала тема застосування нестандартних підходів до пошуку талантів та розвитку вмінь діючого інженерно-технічного персоналу.

Довідково: Energy Freedom by Energy Club дискусія професіоналів в галузі енергетики – представників урядових структур, органів центральної влади, народних депутатів, представників компаній-членів Energy Club та провідних галузевих експертів.

Все буде Україна!

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба УГЕ

Поділитися: