Все буде Україна!

«Багато хто не може навіть уявити себе в ролі прибиральника, а я сприймаю це інакше»

«Багато хто не може навіть уявити себе в ролі прибиральника, а я сприймаю це інакше»

28-12-2022
На Канівській ГЕС працює багато професіоналів, які заслуговують, щоб про них писали, та сьогодні  розповідь про жінку, яка вже понад 20 років ревно дбає про чистоту виробничих приміщень Канівської ГЕС.

«Прибирання - це як мистецтво. Насамперед потрібно любити чистоту й порядок, знати ази прибирання, і обов’язково розбиратися в сучасних миючих та дезінфікуючих засобах», - розпочинає розмову Наталія Сіренко, прибиральниця виробничих приміщень дільниці з ремонту гідротурбінного устаткування та маслогосподарства турбінного цеху Канівської ГЕС.

«Багато хто не може навіть уявити себе в ролі прибиральника, а я сприймаю це інакше. Мені моя робота приносить задоволення. Ще змалечку я любила хазяйнувати вдома та у бабусі з дідусем коли приїжджала до них в гості у село. Роботи  не боялася, а навпаки навіть з азартом все робила. Потім з гордістю любувалася результатом своєї кропіткої праці: як виблискує чистотою вимитий посуд, якими рівненькими стовпчиками складено одяг у шафі тощо. Навіть повітря стає інакшим після вологого прибирання. У нас всі в роду, від діда-прадіда, дуже люблять чистоту. Своїм донькам я теж прищеплюю любов до порядку та охайності, тож вдома маю аж двох помічниць. Добре, що моя сім’я допомагає та в усьому мене підтримує.

Так склалося в житті, що я прийшла працювати прибиральницею на Канівську ГЕС. Прибиральники потрібні скрізь, без винятку. Якщо вдома тиждень, два не прибирати, то буде жах, а що вже казати про велике підприємство. Наперекір стереотипам, у нас в цеху всі прибиральники, це молоді, красиві жінки, які мають свої секрети прибирання»,- додає Наталія.

Працьовита, відповідальна, охайна і ввічлива молода жінка користується неабияким авторитетом серед колег. Її робочий день розпочинається о 8 годині ранку і закінчується о 17 годині дня. Так під уніформою ховається велике серце українки, яка своєю нелегкою працею створює затишок і чистоту, для комфортної праці гідроенергетиків. Вона ніколи не нарікає на щоденну і дуже нелегку працю прибиральника, а вміло і спритно доводить до блиску закріплену за нею площу виробничого приміщення.

«Я до прибиральників ставлюсь з великою повагою, адже від їхньої старанності в роботі залежить вигляд установи. Та й приємно знаходитися й працювати в чистому, прибраному приміщенні. А поважати потрібно будь-яку працю і в першу чергу фізичну», – ділиться думками гідроенергетик Олександр.

За кордоном прибиральники називаються гордо – рятівники від сміття. І це цілком справедливо. Тому дуже дякуємо  їм за  чистоту!

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: