Все буде Україна!

Бути фельдшером не професія, а покликання!

Бути фельдшером не професія, а покликання!

08-08-2022
На Канівській ГЕС працює багато чудових людей, справжніх професіоналів, відданих своїй справі, гідних того, щоб про них розповідали. Багато хто з них дуже скромний і вважає, що не було в їхньому житті нічого незвичайного, все просто, все, як у всіх. Хочу розповісти саме про таку людину, про фельдшера філії Канівської ГЕС Людмилу Вікторівну.

Дбати про здоров'я гідроенергетиків Канівської ГЕС Людмила Вікторівна прийшла у 1996 році і працює на станції вже понад 25 років. Важко навіть уявити, а тим більше порахувати, скільком людям вона надала допомогу за ці роки. Кожен її робочий день на Канівській ГЕС розпочинається з дуже важливого завдання – проведення медогляду водіїв перед виїздом на лінію та визначення їх придатності до керування транспортним засобом.

«Людочка для нас, як рідна людина. Вона своїм позитивом піднімає всім настрій на весь день, а в хорошому настрої і працюється легше. Як професіонал, ще й дбає про наше самопочуття й здоров'я. Крім того, їй мимоволі доводиться бути не тільки фельдшером, а й психологом. Знаючи про людяність та чуйність Людмили Вікторівни, всі ми дуже часто звертаємось до неї за порадою, що особливо  важливо у тяжкий воєнний час», - розповів Віктор Іванович, працівник транспортної дільниці Канівської ГЕС.

В обов'язки  фельдшера медичного пункту гідроелектростанції  входить багато завдань й обов'язків (від ведення медичної обліково-звітної документації, вчасного поповнення запасів необхідних медикаментів для комплектування вмісту аптечок в структурних підрозділах до надання першої долікарської допомоги працівникам станції при травмах й захворюваннях) з якими Людмила Вікторівна справляється на відмінно. При цьому вона постійно підвищує свій професійний рівень та кваліфікацію, знайомиться з найновішими досягненнями медицини та бере активну участь у житті станції, як член профспілки. Енергетики поважають фахівчиню за  людяність, чуйність та професіоналізм. Тому, за роки своєї праці на Канівській ГЕС, Людмила Вікторівна чула від колег чимало слів подяки на свою адресу.

Наразі на її плечі лягла подвійна відповідальність, адже від вміння правильно оцінювати ситуацію і швидко приймати рішення під час воєнного стану може залежати життя й здоров'я людини та навіть всього колективу Канівської ГЕС. Самоконтроль, вміння ставити перед собою цілі та виконувати їх допомагають їй у цій нелегкій роботі. Сім'я завжди підтримує Людмилу Вікторівну та у всьому їй допомагає. До речі, чоловік фахівчині теж працює на станції.

«Ще з дитинства я знала, що буду допомагати людям. Працюючи на Канівській ГЕС, я пишаюсь, що дбаю про здоров'я гідроенергетиків, які своєю працею забезпечують світло та тепло в людських оселях, роботу  підприємств, установ та організацій. Відчуваю себе частинкою великої родини гідроенергетиків. Якщо я комусь змогла допомогти зберегти життя чи здоров'я, значить, моя праця була не марною», - посміхаючись говорить Людмила Вікторівна.

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах (FacebookTelegramTwitter). 

Пресслужба Канівської ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: