Все буде Україна!

Чистий прибуток Укргідроенерго у 2020 році склав понад 4 млрд гривень

Чистий прибуток Укргідроенерго у 2020 році склав понад 4 млрд гривень

28-04-2021
Міжнародна аудиторська компанія ТОВ "Грант Торнтон Легіс", що входить до числа провідних аудиторських та консалтингових компаній України, підтвердила достовірність фінансової звітності ПрАТ "Укргідроенерго" за 2020 рік. За результатами аудиту порушень не виявлено.

Нагадуємо, що ПрАТ "Укргідроенерго" є найбільшою гідрогенеруючою компанією України, що забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, мобільний аварійний резерв в Об’єднаній енергосистемі України.

За результатами фінансово-господарської діяльності за 2020 рік Товариство отримало чистий прибуток 4 136 958 тис. грн, що в 4,7 рази більше планового показника - це найвищий показник фінансового результату за останні роки.

 Протягом багатьох років ПрАТ «Укргідроенерго» є сумлінним платником податків. За підсумками 2020 року Товариство сплатить до державного бюджету дивіденди у сумі 2 068 479 тис. грн., що є більшим від планового показника.

З фінансовою звітністю ПрАТ «Укргідроенерго», підготовленою відповідно до МСФЗ, за рік, що закінчився 31 грудня 2020 року разом із Звітом незалежного аудитора можна ознайомитись за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: