Все буде Україна!

День Прапора України: як гідроенергетики відзначали свято у різних регіонах

День Прапора України: як гідроенергетики відзначали свято у різних регіонах

25-08-2018
23 серпня щороку відзначається День Державного Прапора України.

Це свято було затверджене у 2004 році. А перше офіційне визнання синьо-жовтого прапора відбулося 22 березня 1918 року, коли Центральна Рада прийняла Закон, затвердивши поєднання цих кольорів як прапор Української Народної Республіки.

Кольори українського прапора досі викликають багато суперечок: одні кажуть, що прапор повинен бути блакитно-жовтим, а інші навпаки - жовто-блакитним. Згідно з популярною інтерпретацією, жовтий колір символізує пшеничні поля, а блакитний - небо над ними.

Тож на честь Дня Державного Прапора України гідроенергетики у різних містах взяли участь у святкових заходах.

Філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» та «Дністровська ГЕС»

23 серпня представники Дністровських ГЕС та ГАЕС взяли участь в церемонії урочистого підняття Державного прапора України та покладанні квітів до пам’ятних у місті енергетиків місцях.

зображеннязображення

Під час нагороджень також були вручені медалі «За вірність заповітам Кобзаря», одну із яких за активну професійну і громадську діяльність, спрямовану на утвердження ідей українства, розвиток освіти, науки, культури, мистецтв і благодійництва, зростання міжнародного авторитету України, популяризацію творчої спадщини Тараса Шевченка отримала фахівець зі зв’язків з громадськістю філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Інна Гончар.

зображення

Також гідроенергетики разом із містянами пройшлися в урочистій ході містом із державною символікою. На завершення енергетики віддали шану літописцю міста та Дністровської ГАЕС, котрий тривалий час працював у колективі фахівцем зі зв’язків з громадськістю, Івану Нагірняку, поклавши квіти біля меморіальної дошки, встановленої на міському Будинку культури.

зображеннязображення

Філія «Каховська ГЕС»

У день Прапора України колектив Каховської ГЕС також взяв участь в урочистій церемонії підняття Державного Прапора України та святкових заходах міста Нова Каховка.

зображеннязображення

Філія «Канівська ГЕС»

Працівники Канівської ГЕС також радо вітали усіх зі святом, викладаючи світлини з прапором, що майоріє над станцією, у соціальні мережі.

зображення

 

 Більше фото у галереї.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

 

Поділитися: