Все буде Україна!

Діджиталізація: сьогодення та перспективне майбутнє для гідроенергетики

Діджиталізація: сьогодення та перспективне майбутнє для гідроенергетики

18-02-2022
В Укргідроенерго відбулася онлайн-нарада з представниками німецької компанії «Voith Hydro», під час якої обговорено перспективи впровадження новітніх технологій у процесі генерації електроенергії на ГЕС та ГАЕС задля отримання конкурентних переваг на ринку.

Участь у нараді взяли головний інженер Укргідроенерго Вадим Рассовський та заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш.

Під час зустрічі гідроенергетики ознайомились з потенціалом Voith Hydro та обговорили можливі напрямки подальшої співпраці в питаннях діджиталізації об’єктів гідроенергетики.

«Сьогоднішні світові тренди показують об’єктивну необхідність забезпечення інноваційного розвитку підприємства як стимулу його зростання. Очевидно, що в сучасних умовах стратегія інноваційного розвитку стає вирішальним фактором успіху, що дозволяє забезпечити стабільно високі економічні та фінансові результати компанії», - зазначив заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш.

В свою чергу, головний інженер Укргідроенерго Вадим Рассовський наголосив на тому, що компанія значну увагу приділяє впровадженню у виробничу діяльність технічних, управлінських та організаційних інноваційних рішень.

«Ці рішення є передумовою для стійкого розвитку підприємства. В компанії впровадження інновацій у виробництво відбувається системно і послідовно», - наголосив Вадим Рассовський.

Довідка:

Компанія «Voith Hydro» («Voith Hydro GmbH & Co.KG») – провідний світовий постачальник гідроенергетичного обладнання та лідер у проєктуванні й будівництві гідроелектростанцій. Компанія пропонує інтегровані рішення щодо встановлення «під ключ» гідромеханічного, турбінного та генераторного обладнання, допоміжних механічних та електричних систем, систем управління, а також надає послуги з модернізації гідроенергетичних об’єктів.  

Пресслужба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: