Все буде Україна!

«Дніпровська ГЕС вражає своєю величчю та красою», - Кіра Рудик

«Дніпровська ГЕС вражає своєю величчю та красою», - Кіра Рудик

12-03-2021
12 березня на Дніпровській ГЕС відбулась робоча зустріч керівництва станції з народними депутатами України, членами фракції Політичної Партії «ГОЛОС» у Верховній Раді України.

Під час візиту народні обранці ознайомились з історією флагмана української гідроенергетики – Дніпровською гідроелектростанцією,  дізнались цікаві факти про минуле та сьогодення станції, цікавились питаннями надійності та безпеки гідроспоруд, рівнем соціальної захищеності співробітників та умовами праці на ГЕС. 

Директор філії «Дніпровської ГЕС Віктор Кучер зазначив:

«У момент введення в експлуатацію це була найпотужніша ГЕС Європи. Дніпровська гідроелектростанція, яку місцеві мешканці коротко іменують «ДніпроГЕС», відома на всю Україну. Це – індустріальний символ держави та візитівка Запоріжжя. Але для мешканців міста ДніпроГЕС є ще й історичною пам’яткою!»

У ході зустрічі також народні депутати разом з керівництвом станції обговорили питання поточної ситуації в енергетичному секторі України, поспілкувались про важливу роль гідроенергетики в об’єднаній енергетичній системі України та перспективні плани розвитку ПрАТ «Укрідроенерго».  

Окрему увагу приділили питанню готовності ДніпроГЕС до весняного водопілля та виконання основних заходів по підготовці гідротехнічних споруд компанії до пропуску води у весняний період. Так, керівництво станції зауважило, що сьогодні гідротехнічні споруди Дніпровської ГЕС здатні забезпечити надійну та безаварійну роботу у період весняного водопілля.

Наприкінці зустрічі, народний депутат України Кіра Рудик,  зазначила:

«Дніпровська ГЕС вражає свою величчю та красою, чарівне поєднання могутності та мальовничості».

Пресслужба Дніпровської ГЕС

Читайте також:

Кіра Рудик: «Каховська ГЕС вражає сучасністю, за 20 років реконструйовано і замінено майже все обладнання!»

Фотогалерея

Поділитися: