Все буде Україна!

Кіра Рудик: «Каховська ГЕС вражає сучасністю, за 20 років реконструйовано і замінено майже все обладнання!»

Кіра Рудик: «Каховська ГЕС вражає сучасністю, за 20 років реконструйовано і замінено майже все обладнання!»

24-02-2021
24 лютого на Каховській ГЕС відбулась робоча зустріч керівництва станції з народними депутатами України, членами фракції Політичної Партії «ГОЛОС» у Верховній Раді України.

Народні обранці ознайомились з історією будівництва та роботою гідроелектростанції, дізнались про етапи її реконструкції, надійність та безпеку гідроспоруд, цікавились рівнем соціальної захищеності персоналу та умовами праці. 

Олег Пащенко, директор Каховської ГЕС, зазначив:

«Каховська ГЕС вирішує багато життєво важливих питань на півдні України: забезпечує питною водою мільйони людей, зволожує засушливі землі і виробляє екологічно чисту енергію з води. Станція працює стабільно, заробітна плата, соціальні виплати, податки та інші відрахування до бюджету сплачуються регулярно та своєчасно».

Під час ознайомчої екскурсії станцією Кіра Рудик, голова партії «ГОЛОС» зауважила:

«Каховська ГЕС вражає сучасністю, за 20 років реконструйовано і замінено майже все обладнання!» 

Також були обговорені питання поточної ситуації в енергетичному секторі України, поспілкувались про важливу роль гідроенергетики в об’єднаній енергетичній системі України та перспективні плани розвитку ПрАТ «Укрідроенерго».  

Окремо розглянули питання, яке турбує громадян південного регіону України – будівництво Каховської ГЕС-2 і її вплив на навколишнє середовище. 

Юрій Литвиненко, директор департаменту стратегічного розвитку та планування, реалізації перспективних проєктів ПрАТ «Укргідроенерго», який також був присутній на зустрічі, запевнив:

«Всі дії пов’язані з підготовкою до реалізації проєкту «Будівництво Каховської ГЕС-2» ПрАТ «Укргідроенерго» виконує чітко у відповідності до діючого будівельного та екологічного законодавства України, а також з врахуванням пропозицій і звернень громадян та зацікавлених організацій. Одним із основних пріоритетів компанії є відкритість, прозорість та робота виключно в правовому полі».

Наприкінці зустрічі, народний депутат України Совсун Інна,  зазначила:

«Ми підтримуємо розвиток гідроенергетики. Вона безпечна і екологічна»

Пресслужба Каховської ГЕС

Читайте також: 

Оновлення обладнання і технологій на Каховській ГЕС триває і має пріоритетне значення

Каховська ГЕС-2 – одна із запорук надійної роботи «зеленої» енергетики 

 

Фотогалерея

Поділитися: