Все буде Україна!

До Укргідроенерго завітали іспанські фахівці з технічного обслуговування промислових об’єктів

До Укргідроенерго завітали іспанські фахівці з технічного обслуговування промислових об’єктів

23-02-2018
21 лютого до апарату управління ПрАТ «Укргідроенерго» завітала делегація компанії СOBRA Instalaсiones y Servicios, S.A., що спеціалізується на проектуванні, закупівлях, будівництві, експлуатації та технічному обслуговуванні промислових об’єктів у всьому світі.

На зустрічі Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота  та директор з розвитку бізнесу в Європі компанії СOBRA Instalaсiones y Servicios, S.A. Фернандо Пастор обговорили можливість потенційної співпраці компаній.

Під час заходу іспанські фахівці розповіли про вже реалізовані проекти в галузі енергетики, зокрема вітрової та сонячної генерації. Окрему увагу представники компанії СOBRA приділили і реалізованим проектам у сфері  гідроенергетики, закцентувавши свою увагу на системі контролю та управління водними ресурсами.

Довідка:

Компанія СOBRA інтегрована у групу компаній холдингу ACS (Actividades de Construccion y Servicios S.A.), котрий посідає перше місце з-поміж 225 компаній у рейтингу найкращих міжнародних та глобальних підрядників 2015 року за даними ENR, з оборотом у 34,9 млрд. євро. Головний офіс СOBRА розташований у Мадриді, а також представництва компанії знаходяться у 65 країнах світу.

Поділитися: