Все буде Україна!

Добрі традиції на Канівській ГЕС

Добрі традиції на Канівській ГЕС

30-08-2022
В Україні день 1 вересня не просто початок осені, а справжнє свято для мільйонів школярів, студентів, їхніх батьків, вчителів і викладачів.

Уже традиційно профспілкова організація Канівської ГЕС вручає подарункові набори до 1 вересня працівникам станції, чиї дітки стануть першокласниками. Цьогоріч - це п’ять хлопчиків та три дівчинки. Так в День Знань 8 діток гідроенергетиків відкриють для себе нову сторінку, де все вперше - перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

«Шановні батьки, вітаю вас та ваших діток зі святом 1-го вересня! Воно завжди було хвилюючим, як для дорослих, так і для дітей. Діти - наше все, продовження нас самих, наше щастя й майбутнє, майбутнє України. Наразі нашим дітям випало важке випробування реаліями воєнного часу. І ми з вами, не зважаючи на труднощі, насамперед повинні подбати про їхню безпеку та докласти максимум зусиль, щоб діти здобули якісну освіту, виховати достойних синів і дочок українського роду. Саме в шкільні роки формується світогляд здорової успішної людини. Батькам бажаю здоров’я, наснаги й терпіння, а діткам зібраності й відповідальності. Миру нам всім, щоб всі діти України спокійно навчались і досягали своєї мрії у вільній і незалежній країні!», - промовила до батьків голова первинної профспілкової організації Канівської ГЕС Надія Тертична.

Все буде Україна!

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба Канівської ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: