Все буде Україна!

Гідроенергетики Канівської ГЕС взяли участь у семінарі з питань запобігання корупції

Гідроенергетики Канівської ГЕС взяли участь у семінарі з питань запобігання корупції

01-07-2022
У сучасних реаліях ефективна робота із запобігання корупції є одним із важливих напрямків ведення бізнесу, адже на підприємстві вона дозволяє оптимізувати процеси та управління компанією в цілому. Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції працівників, посадовців, керівників підприємства у своїй внутрішній діяльності, а також у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

З метою підвищення рівня обізнаності в питаннях реалізації вимог і стандартів Антикорупційної програми, а також забезпечення усунення корупційних ризиків, на Канівській ГЕС проведено семінар «Відповідальне лідерство, ділова репутація, доброчесність, гарантії незалежності та норми професійної етики осіб, які здійснюють управлінські функції на філії».

Під час семінару провідним професіоналом з антикорупційної діяльності Інною Король акцентовано увагу керівного складу Канівської ГЕС на щоденному та неухильному дотриманні під час виконання посадових обов’язків Антикорупційної програми та Кодексу корпоративної етики ПрАТ «Укргідроенерго», що є основою ділової культури та репутації Товариства.

З Антикорупційною програмою компанії  можна ознайомитися за посиланням.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: