Все буде Україна!

Гідроенергетики привітали малечу з Днем захисту дітей

Гідроенергетики привітали малечу з Днем захисту дітей

01-06-2021
З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, який щороку в перший день літа відзначається як свято маленьких громадян нашої країни, гідроенергетики привітали підростаюче покоління подарунками та солодощами, побажавши безтурботного дитинства.

Творчість – невід’ємна складова щасливого дитинства

Так на Канівській ГЕС відбулася традиційна виставка творчих робіт дітей співробітників станції, на якій експонувалися  малюнки олівцями та фарбою, в’язані крючком та спицями  вироби, аплікації, вишивка, саморобні іграшки тощо.  Захід викликав неабияку зацікавленість у дітлахів, про що свідчить різноманіття жанрових форм робіт, просякнутих любов'ю до рідної України та мріями про щасливе дитинство. 

На Кременчуцькій ГЕС урочисто нагородили учасників виставки малюнків «Міцна родина- міцна країна», участь у якій взяло понад 30 дітей співробітників станції. Творчі роботи юних художників,  віком від 3 місяців до 14 років, вразили оргкомітет своїм нестандартним підходом та позитивним світовідчуттям. Учасників експозиції відзначено наборами для малювання та солодкими подарунками. Окрім того вони отримали теплі слова подяки та побажання щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, радісного та змістовного відпочинку.

Робити добро легко!

Щороку гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС до Дня захисту дітей долучаються до збору коштів та відвідування Кам’янського спеціалізованого будинку дитини. Цей рік не став винятком. Гідроенергетики привітали малечу, позбавлену батьківської турботи, іграшками та смаколиками.     

«Подарунки – це, мабуть,  найменше, що можливо зробити для діточок, позбавлених родинного тепла та ласки. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора здійснення мрій. Від відвідування дитячого будинку -  лише позитивні враження. Співробітники - чуйні,  небайдужі люди, які переживають за долю своїх вихованців. В установі відчувається доброзичлива і тепла атмосфера», - зазначив інженер відділу матеріально-технічного забезпечення Середньодніпровської ГЕС Максим Підіско.

У День захисту дітей представники профспілкового комітету Каховської ГЕС відвідали  санаторій «Джерельце» Херсонської дитячої обласної клінічної лікарні, де на реабілітації після захворювань легень знаходяться 20 дітей різного віку.

Гідроенергетики привезли малечі солодощі і спортивний інвентар, а також допомогу у вигляді будматеріалів, яких конче потребує заклад для проведення ремонтних робіт.

«Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, ми виховуємо достойних нащадків. Святий обов’язок громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їм належний рівень виховання та дотримання їхніх прав. Підтримуючи маленьких співгромадян, ми піклуємось про наше майбутнє!», - зауважив голова профспілки Каховської ГЕС Сергій Ячний.

Під час зустрічі гідроенергетики розповіли дітям про історію спорудження Каховської ГЕС, її значення для Об’єднаної енергосистеми країни та про внесок в розвиток міста. Діти отримали буклети і тематичні наліпки від гідроенергетиків на згадку про зустріч.

Варто зазначити, що заходи з відзначення Дня захисту дітей проходили у рамках реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності Укргідроенерго.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: