Все буде Україна!

Гідроенергетики – заради Перемоги

Гідроенергетики – заради Перемоги

10-08-2022
Війна змінила все і всіх. Надірваний пульс нашої української долі, незважаючи ні на що і всупереч усьому, продовжує відлунювати відданістю синів і дочок, що боронять рідні рубежі й усіляко наближають омріяну Перемогу. А ще – додає снаги усім, хто у відносно спокійних регіонах підтримує вітчизняну економіку та докладає максимум зусиль, аби наші захисники мали все необхідне і рішуче гнали русню з нашої землі.

Переформатували свою діяльність і профспілки, спрямовуючи цільові  кошти виділені профспілкам уже не на традиційні відпочинки та подорожі, а на потреби колег-військових та допомогу територіальним громадам і благодійним фондам.

Так із часу повномасштабного вторгнення ворожих військ в Україну профспілкова організація Дністровської ГАЕС спільним рішенням голів цехкомів надала допомоги на придбання одягу та взуття, засобів зв’язку та інші украй важливі потреби співробітників, котрі захищають наші мирні світанки і забезпечують можливість безперебійної роботи нашого об’єкта на загальну суму понад 50 тис. грн. Також коштами профспілки надано підтримку ЗСУ у розмірі понад 400 тис. грн.

Крім того, значну допомогу було надано на потреби частин територіальної оборони: перевезення, пальне, транспортні засоби тощо, забезпечено закупівля та передача територіальним громадам продуктів харчування у перші місяці війни.

Такий потужний внесок гідроенергетиків у нашу спільну Перемогу дуже важливий поряд із виконанням своїх професійних обов’язків із забезпечення стабільної роботи енергосистеми України. Справді, сьогодні ми всі усвідомлюємо усім серцем, що Україна – понад усе!

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах (FacebookTelegramTwitter). 

Пресслужба Дністровської ГАЕС

 

Фотогалерея

Поділитися: