Все буде Україна!

Голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій увійшов до ТОП-10 найдіяльніших юристів 2021 року

Голова Наглядової ради Укргідроенерго Валентин Гвоздій увійшов до ТОП-10 найдіяльніших юристів 2021 року

24-01-2022
Впливове українське професійне видання «Юридична практика» назвало ТОП-10 українських юристів, що були найбільш помітні в суспільно-політичному житті України в 2021 році. Серед них Валентин Гвоздій – голова Наглядової ради Укргідроенерго, адвокат, заступник Голови Національної асоціації адвокатів України (НААУ).

Зазначається, що Валентин Гвоздій докладає значних зусиль для побудови в Україні адвокатури європейського рівня, зокрема, багато уваги у 2021 році приділяв питанням диджиталізації, технічного оснащення та покращенню функціоналу Єдиного реєстру адвокатів України та електронного кабінету адвоката. Наразі за його ініціативи розглядаються технічні питання інтеграції особистого кабінету адвоката на сайті НААУ з Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою, що позитивно позначиться на роботі правників.

«Ми працюємо з метою укріплення Верховенства права в нашій країні. Вірю в те, що Україна, як правова держава на вірному шляху», – говорить Валентин Гвоздій.

Також до ТОП-10 найдієвіших юристів 2021 увійшли: Міністр оборони України Олексій Резніков, заступник Голови Конституційного Суду України Сергій Головатий, Голова Верховного Суду Валентина Данішевська, заступник Голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький, Голова Ради суддів України Богдан Моніч та інші.

Нагадаємо, що Валентин Гвоздій має почесне звання «Заслужений юрист України» (2017) та є доктором філософії за спеціальністю «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» (2020).

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Наглядова рада Укргідроенерго звітує про перевиконання компанією усіх встановлених показників

6,8 млрд грн Укргідроенерго сплатило у 2021 році до бюджету

Кабмін затвердив фінансовий план Укргідроенерго на 2022 рік

Поділитися: