Все буде Україна!

Готові до викликів сьогодення

Готові до викликів сьогодення

24-08-2022
Півроку Україна потерпає від повномасштабного вторгнення росії. Всі ми боремось за нашу Незалежність, кожен на своєму фронті. Гідроенергетики дбають, щоб у кожного було світло і тепло вдома, незважаючи на сценарії ворога. Наші співробітники своєю щоденною роботою забезпечують енергетичний фронт країни.

Олександр Захарчук майже 20 років працює на Київській ГЕС.

«Компанія багато мені дала. Тут отримав бажану стабільність, розвиток і кар’єрне зростання. Після вишу працював інженером, нині – заступник начальника електротехнічного цеху.  Від початку повномасштабної війни ми продовжуємо працювати, як єдиний організм та забезпечуємо енергопостачання країни в Об’єднаній енергосистемі України», - каже Олександр.

Це щоденна важлива і кропітка праця.

«Ми продовжуємо проводити планові ремонтні роботи та співпрацюємо з підрядниками. Працюємо в штатному режимі. Працівники мотивовані та спокійні, адже зайняті улюбленою справою. Це підтримує їхній моральний дух”, – розповідає Олександр Захарчук.

Цього року Україна успішно від‘єдналась від енергосистем росії та білорусі. Нині всі філії закінчують підготовку до осінньо-зимового періоду.

«Треба отримати акт готовності у жовтні. Ми все опрацьовуємо, готуємося до будь-яких сценаріїв. Ми будемо забезпечувати надійну роботу енергосистеми.  Балансування – це наша основна функція», - розповідає генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

У складних умовах війни Укргідроенерго продовжує здійснювати свої головні функції, щоб кожен з нас мав хоч трохи впевненості у завтрашньому дні.

Все буде Україна!

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: