Все буде Україна!

Happy Family Day: гідроенергетики в родинному колі весело відзначили свята

Happy Family Day: гідроенергетики в родинному колі весело відзначили свята

19-06-2021
Укргідроенерго постійно дбає про добробут та здоров’я своїх співробітників, а також прагне, аби кожен з них відчував себе частиною великого і дружнього колективу гідроенергетиків. Компанія популяризує важливість соціокультурних, родинних та духовних цінностей.

Так, напередодні зелених свят співробітники Укргідроенерго зібралися у дружньому колі, аби всі разом у колі колег, друзів, рідних та близьких відзначити травневі та червневі свята – День захисту дітей, День матері, День батька та свято Трійці.

На базі відпочинку «Гористе» відбулося тепле корпоративне свято «Happy Family Day», у рамках якого відбулося чимало активностей, зокрема розважальна програма, квести, майстер-класи, пригощання смаколиками, танцювальні флешмоби.

На родинному святі Укргідроенерго для найменших учасників працювали  аніматори, які запалювали серця дітей теплом та веселими іграми.

На локації «Весела поляна» родини насолоджувалися надзвичайно видовищним кріо-шоу та шоу мильних бульбашок, участь у яких взяли майже всі, хто завітав на захід.

Веселі аніматори на локації «Поляна зірок» у запальних конкурсах розігрували грошові купони, які учасники могли обміняти на подарунки.

На пляжі для учасників проходили командно-спортивні завдання, в яких кожна родина могла взяти участь та показати свою спортивну підготовку.

Співробітниці компанії організували майстер-клас з декупажу, на якому кожен охочий міг створити дерев’яні елементи декору для свого дому. Співробітниці-майстрині поділилися своїми творчими здібностями з усіма друзями та колегами, показавши, що хобі може бути цікавим і корисним.

Родзинкою свята став енергетичний квест, у якому учасники мали проявити свої спортивні здібності, а також показати свої знання про енергетику. А завершилось свято потужним танцювальним флешмобом.

«Свято було надзвичайно цікаве як для дітей, так і для дорослих. Особливо сподобалось моїм хлопцям кріо-шоу з хімічними реакціям та дартс з лускання кульок. І, звісно, ж усі в захваті від смаколиків! Наша родина щиро вдячна Укргідроенерго за організацію такого свята, за емоції та гарний настрій», - поділилася своїми емоціями співробітниця компанії Алла Довгодько.

«Happy Family Day - це дійсно гарний емоційний відпочинок після тривалої коронавірусної відпустки» - так охарактеризувала свято донька співробітниці Анастасія Соловйова.

А її мама Ольга відзначила, що її вразило різноманіття конкурсів для різних вікових груп: «Надзвичайно сподобалося, що на святі для різних вікових категорій від 0 до 100 років зробили цікаві розваги! Кожен зміг обрати те, що йому до душі. Особливо для найменших конкурси були хорошими - діти були в захваті. І навіть моїй донці 18 років, проте їй було надзвичайно цікаво на святі. Щиро дякую компанії за можливість цікавого відпочинку у родинному колі!»

«Особисто мені дуже сподобались конкурси і те, що за активну участь у них ми мали можливість отримати призи», - відмітив Юрій Данчук.

«Нам сподобався гарний настрій свята! Ми отримали чимало позитивних емоцій та посмішок. Особлива подяка нашим майстриням, які допомагали дітлахам створити гарні речі своїми руками. І звісно ж дякуємо керівництву компанії, Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС та профспілковому комітету за організацію й цей чудовий день», - зазначила співробітниця Олена Савенко.

Більше фото зі свята переглядайте у фотогалереї.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: