Все буде Україна!

Ігор Сирота: «24 лютого спонукало український народ до переосмислення взаємин з країною-агресором та прискорило процес формування української ідентичності»

Ігор Сирота: «24 лютого спонукало український народ до переосмислення взаємин з країною-агресором та прискорило процес формування української ідентичності»

18-03-2022
Шановні колеги!

Ми всі є свідками збройної агресії російської федерації проти України. Ворог тимчасово окупував частину території нашої держави та зухвало використовує свої війська для постійної ескалації конфлікту, завдаючи ударів по об’єктам критичної інфраструктури, закладам соціальної сфери, житловому фонду. Ми продовжуємо зазнавати непоправних втрат: щодня Україна втрачає найкращих синів і дочок, від дій агресора гинуть наші діти, тисячі людей поранені, або ж були змушені покинути свої домівки. За оцінками Міжнародної організації з міграції, кількість українців, які виїхали з країни з початку повномасштабної війни, сягнула трьох мільйонів осіб. І ця цифра щоденно зростає.

Ми пишаємося мужністю героїв, які ціною власного життя зупинили ворога і не допустили, щоб прадавній Київ перетворився на руїни та зазнав окупації. Схиляємо голови перед відвагою захисників Харкова, Маріуполя, Миколаєва та інших міст, які щодня протистоять злу в особі регулярних військ сусідньої держави.

24 лютого назавжди змінило життя нашої країни на «до» та «після», згуртувавши націю перед лицем загрози. Ця дата спонукала український народ до переосмислення взаємин з сусідньою країною та прискорила процес формування української ідентичності. Запекла війна з агресором точиться на усіх фронтах: ми боремося за вихід з-під культурного впливу росії, за право розмовляти рідною мовою та гідно жити на своїй землі. Переконаний, що відчайдушна і безкомпромісна боротьба українського народу за свою Батьківщину та за спільні цінності є очевидним доказом того, що наша єдність – ключ до перемоги.

У ці непрості часи надзвичайно важливим є забезпечення стабільного функціонування наших підприємств. Перебудова економіки під нові реалії має стати визначальним чинником для подальшого розвитку та піднесення України. Усвідомлюючи це, гідроенергетики оперативно переналаштували бізнес-процеси та адаптувалися до вимог часу, продовжуючи наповнювати державний бюджет податками та іншими обов’язковими платежами. Адже ми розуміємо: в нинішніх реаліях економічний фронт надзвичайно значущий для країни та є вагомою підтримкою для наших захисників.

За довгі роки в компанії сформовано потужний та високофаховий колектив, який старанно виконує покладені на нього завдання із забезпечення сталої роботи Об’єднаної енергосистеми країни. Це – колектив однодумців, об’єднаних спільною метою. На сьогодні наше задання – зберегти людей. Зберегти силу нашого суспільства. Силу, що знадобиться нам для подальшої боротьби і відбудови нової України, яка посяде гідне місце в цивілізованій демократичній спільноті держав.

Закликаю кожного у ці тяжкі часи не бути байдужим та допомагати ближнім, особливо літнім людям та жінкам з дітьми. Давайте об’єднуватися довкола добрих справ, стаючи прикладом для інших. Адже людяність – те, що відрізняє нас від загарбників.

Ми обов’язково переможемо!

З нами Бог та Україна!

Ігор Сирота

Поділитися: