Все буде Україна!

Ігор Сирота: «Ми обов’язково переможемо у боротьбі за нашу незалежність, як заповідав Великий Кобзар»

Ігор Сирота: «Ми обов’язково переможемо у боротьбі за нашу незалежність, як заповідав Великий Кобзар»

09-03-2022
У День народження пророка українського народу, поета, художника і мислителя Тараса Шевченка гідроенергетики вшанували пам'ять про митця покладанням квітів на Чернечій горі.

Наразі Україна переживає один з найдраматичніших періодів своєї новітньої історії – на нашу землю прийшла війна. Сьогодні, як ніколи, для усіх особливого значення набувають слова Великого Кобзаря «Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, За Вас слава, І воля святая!». У 208 річницю від дня народження Шевченка представники компанії поклонилися генієві українського народу та помолилися за тих, хто обороняє рідну землю від зазіхань окупанта.

«Значення Тараса Шевченка як пророка українського народу неможливо переоцінити, втім, на мою, думку його також варто сприймати як одного з нас — людину, яка усім серцем і душею любила Україну. Шевченко - національний символ, який пробудив та утвердив духовну основу народу для боротьби проти поневолення. Сьогодні, як ніколи, його життєвий шлях і творчість надихають українців на захист кожного клаптику землі від російської агресії. Переконаний: перемога обов’язково буде за нами, і ми станемо свідками, як на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люди на землі…», - зазначив Ігор Сирота.

Слава Шевченковому генію! Україна переможе!

угеугеуге

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: