Все буде Україна!

Ігор Сирота: нашим завданням є  захист всіх працівників компанії та організацій, які з нами співпрацюють

Ігор Сирота: нашим завданням є  захист всіх працівників компанії та організацій, які з нами співпрацюють

11-08-2022
Керівництво Укргідроенерго на чолі з гендиректором перевірили стан виконання робіт з реконструкції, проведення ремонтів, графіки виконання поставок обладнання та пристроїв на Кременчуцькій ГЕС.

Обговорення цих питань стало ключовим на засіданні за участю співробітників станції та представників підрядних організацій.

Директор КремГЕС Сергій Яременко проінформував керівництво Укргідроенерго про стан виконання запланованих робіт на станції.

Проаналізувавши результати роботи, Ігор Сирота наголосив на  принциповості дотримання графіка виконання робіт усіма сторонами.

«Ми - ланки одного ланцюжка і повинні розуміти важливість завдань, які на нас покладено, працювати стабільно і злагоджено», - зауважив очільник компанії.

Також Ігор Сирота проінспектував стан укриттів для співробітників станції на випадок сигналу «Повітряна тривога».

«Війна підступно увійшла в наш дім. Як не прикро, але ми повинні якийсь час з цим жити. Нашим завданням є захист всіх працівників компанії та організацій, які з нами співпрацюють. Укриття повинні бути надійними та безпечними. Тому в черговий раз звертаюсь до всіх з проханням не нехтувати сигналами «тривоги» та берегти себе і своїх близьких», - наголосив Ігор Сирота.

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба УГЕ

Фотогалерея

Поділитися: