Все буде Україна!

Ігор Сирота: Сьогодні ми пропонуємо усім співробітникам Каховської ГЕС працевлаштуватися на інших станціях Укргідроенерго

Ігор Сирота: Сьогодні ми пропонуємо усім співробітникам Каховської ГЕС працевлаштуватися на інших станціях Укргідроенерго

09-06-2023
Одним із важливих і пріоритетних напрямків у подоланні наслідків підриву Каховської ГЕС є підтримка і та допомога співробітникам та членам їх родин. Це підтримка в усіх сферах: і працевлаштування, і релокація, і психологічна допомога.

«Ми маємо забезпечити роботою та допомогти усім нашим співробітникам, які опинилися у скрутній ситуації. У всіх співробітників Каховської ГЕС є можливість працевлаштуватися на інших станціях компанії. Вибір станції за їх бажанням. Аби підтримати морально, аби допомогти,  аби зберегти кваліфіковані кадри та професіоналів нашої галузі», - зазначає генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Нагадаємо, що ще з березня минулого року компанія розпочала активну роботу з допомоги в релокації співробітників Каховської ГЕС, які потребували виїзду з окупованої території. Частина співробітників були працевлаштовані на інших станціях, але залишались ще деякі, хто не бажав залишати домівки в Херсонській області.

Окрім того, Укргідроенерго продовжує пропонувати психологічну допомогу усім гідроенергетикам. Від початку повномасштабного вторгнення ця можливість була дуже затребуваною, в тому числі і для співробітників  Каховської ГЕС та членам їх сімей з моменту окупації станції та населених пунктів, в яких жили працівники станції на лівому березі Херсонщини. Сьогодні така допомога є як ніколи актуальною. Всі, хто перебували чи перебувають в зоні затоплення, внаслідок підриву Каховської ГЕС російськими окупантами, на окупованих територіях та в регіонах активних бойових дій, брали чи беруть участь у захисті країни, або просто потребують допомоги через стрес від ситуації, що склалася можуть в будь-який час звернутися за підтримкою до психологів компанії.

«Підтримуючи один одного, ми подолаємо і цю жахливу катастрофу!», - говорить Ігор Сирота.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Поділитися: