Все буде Україна!

Кожен крок наближає нас до Перемоги

Кожен крок наближає нас до Перемоги

26-07-2022
Український зболений і згорьований від втрат календар перегорнув межу, за якою - п’ять місяців повномасштабного вторгнення та боротьби за рідну землю, п’ять місяців болю та віри у Перемогу.

Понад 150 днів тривоги, розпачу, згуртованості й підтримки задля омріяної волі та розквіту нашої землі!

Коли усі свої сили, уміння, навички і бажання допомогти на спільну справу спрямовують дорослі, це закономірно і зрозуміло, а коли до волонтерського руху приєднуються діти, то неймовірно і зворушливо до сліз!

Упродовж кількох тижнів невтомному колективу Новоушицької спеціальної школи, що на Хмельниччині, допомагає зовсім юна новодністровська школярка, донька працівника Дністровської ГАЕС Наталка Мельник, котра, гостюючи влітку у бабусі, не перестає дивувати оточуючих своєю наполегливістю та умінням бути потрібною задля підтримки мужніх оборонців Батьківщини.

Освітяни шиють все, що стане в нагоді військовим: прапори, робочі рукавиці, балаклави і білизну. Головне, що сестри, дружини, матусі, донечки докладають у кожен рух голки і нитки свою велику та щиру любов і віру у Перемогу над ненависною ордою. 

Правду кажуть: цю націю не перемогти! Якщо в Україні є такі діти – справжні і заповзяті, то ми неодмінно дочекаємося, коли мужні й хоробрі воїни очистять рідну землю від ворожої навали.

– Так і буде, – запевнила мама дівчинки Ірина. – Спільними зусиллями українці дочекаються мирного неба!

– Пишаємось донечкою, – радо поділився емоціями батько Андрій, – Наталочка за покликом душі спільно з усіма тримає наш український стрій разом!

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах (FacebookTelegramTwitter). 

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Фотогалерея

Поділитися: