Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС: пам'ятаємо захисників, які поклали своє життя на вівтар свободи

Кременчуцька ГЕС: пам'ятаємо захисників, які поклали своє життя на вівтар свободи

30-08-2022
29 серпня в Україні відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Саме цього дня 2014 року, порушивши досягнуті домовленості, московити впритул розстрілювали українських військових, які виходили з Іловайського котла.

Щороку співробітники Кременчуцької гідроелектростанції в глибокій шані схиляють голови перед пам'яттю тих, хто не пожалкував найдорожчого – власного життя – задля миру і свободи в Україні. Живі квіти лягають на могилу нашого земляка Андрія Ільїна. 22 січня 2015 року старший лейтенант Андрій Ільїн загинув від влучення ворожого снаряду у місце дислокації його підрозділу під Горлівкою. Він віддав своє молоде життя задля мирного майбутнього українського народу.

Нашого героя теплими словами згадала голова профспілки гідроенергетиків станції Валентина Анпілогова: «Ми завжди будемо пам'ятати всіх героїв, які захищали і зараз захищають нас від рашиської навали. Ви в наших серцях назавжди!».

Світловодські гідроенергетики також поклали квіти до меморіального комплексу «Свобода і гідність», встановленому на честь загиблих героїв АТО. Кожного дня ми маємо згадувати про ціну, яку заплатив і продовжує платити наш народ за свободу і незалежність.

Вічна пам'ять та слава захисникам нашої незалежної України!

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Поділитися: