Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС – підтримуємо, не забуваємо і дбаємо про ветеранів

Кременчуцька ГЕС – підтримуємо, не забуваємо і дбаємо про ветеранів

16-08-2022
На Кременчуцькій ГЕС з особливою повагою та турботою піклуються про ветеранів-гідроенергетиків.

Люди, які більшу частину свого життя віддали гідроенергетиці, ефективно працювали та розвивали енергетику країни, здобули заслужений авторитет і повагу серед колег. І нині вони охоче діляться досвідом, допомагають порадами та пропозиціями.

В рамках реалізації Програми корпоративної соціальної відповідальності компанії Укргідроенерго адміністрація та профспілковий комітет станції надають ветеранам матеріальну підтримку, фінансову допомогу, подарунки до свят. Вже доброю традицією для профспілки підприємства стали відвідини ветеранів. Останній візит ознаменувався відзначенням 90-річчя Зінаїди Фролівни Кірякової, електромонтера з релейного захисту ЦКТРЗЗ з 37-річним стажем виробничої діяльності. Голова профкому Кременчуцької ГЕС Валентина Анпілогова разом з колегами привітала ювілярку, вручила квіти та подарунок.

На початку серпня за клопотанням директора філії «Кременчуцька ГЕС» ПрАТ «Укргідроенерго» Сергія Яременка перед депутатом Світловодської міської ради Романом Домбровським нашим ветеранам організовано отримання продуктових наборів за програмою світової добровольчої гуманітарної допомоги. «Щоразу, коли виникає питання щодо допомоги нашим ветеранам, не може бути жодних вагань. До того ж, в такий скрутний час наш обов'язок подати руку підтримки і допомоги пенсіонерам. Я вдячний Роману Васильовичу за небайдужість до долі людей, за тримання руки на пульсі допомоги населенню Світловодської громади», - говорить директор станції Сергій Яременко.

«Ми завжди відчуваємо турботу адміністрації та профспілкового комітету. У мирний час ми частенько збирались на станції, спілкувались, ділились спогадами. Приємно, що до ветеранів звертаються за порадами, ми відчуваємо себе потрібними. Ми віримо у нашу Перемогу і в те, що ветерани знову зберуться на рідній Кременчуцькій ГЕС. Ця матеріальна допомога - вагома підтримка пенсіонерів у важкий час війни. Від імені всіх ветеранів хочу подякувати адміністрації та профспілці за турботу», - зазначив голова ради ветеранів Кременчуцької ГЕС Петро Курач.

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.


Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Фотогалерея

Поділитися: