Все буде Україна!

Кременчуцька ГЕС – тепла зустріч у колі однодумців

Кременчуцька ГЕС – тепла зустріч у колі однодумців

15-04-2022
13 квітня на КремГЕС побував генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

На початку зустрічі директор гідроелектростанції Сергій Яременко проінформував керівництво компанії про роботу підприємства в умовах воєнного стану:

«Колектив станції працює в звичайному режимі, експлуатаційники виконують свої зобов'язання по регулюванню частоти і потужності енергосистеми країни. Ми продовжуємо роботи, пов'язані з ремонтом та реконструкцією технічного обладнання».

Генеральний директор компанії поспілкувався з колективом Кременчуцької ГЕС.

«Перш за все, я хочу подякувати кожному за те, що ви в цей непростий час продовжуєте працювати і виконувати надзвичайно важливі завдання. Ваша праця це безпека і надійність роботи вітчизняної енергосистеми в умовах сьогодення», - розпочав розмову Ігор Григорович.

Світловодські гідроенергетики почули від керівника компанії про продовження процесу реконструкції та впровадження інвестиційних програм для підприємств компанії.

Далі формат зустрічі набув теплого неформального спілкування в колі однодумців. Майже годину тривала щира розмова про неспокійне сьогодення України та про перспективи нашої галузі за таких умов. Наприкінці зустрічі, Ігор Григорович по-батьківському попросив всіх присутніх берегти себе і своїх рідних.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

 

Читайте більше актуальних новин про діяльність компанії та галузі в нашому оновленому телеграм-каналі.

Читайте також:

Війна змусила оптимізувати плани розвитку, але основні проекти модернізації збережені – глава "Укргідроенерго"

 

Фотогалерея

Поділитися: