Все буде Україна!

Материнське тепло вкладає і в кропіткі робочі будні 

Материнське тепло вкладає і в кропіткі робочі будні 

13-05-2023
Ми продовжуємо знайомити вас із мамами-гідроенергетиками, які попри всі виклики сьогодення гармонійно поєднують роботу та материнство. 

Сьогодні наша розповідь про чудову маму та бабусю Ольгу Олексіївну Ткач, яка понад 40 років працює на Дністровській ГЕС комірником.

Народилась Ольга в Хотинському районі Чернівецької області, там і закінчила середню школу. Згодом навчалась у Чернівецькому кооперативному технікумі за спеціальністю товарознавець промислових товарів. 

Захоплювалась волейболом та грала у збірній команді технікуму, а згодом брала участь у спартакіадах в команді Дністровської ГЕС. Зараз Ольга захоплюється вирощуванням овочів на дачній земельній ділянці.
Народила та виховала двох дітей. Дочку Галину та сина Олега. Донька працює бухгалтером, а син майстром дільниці власних потреб турбінного цеху Дністровської ГЕС. 
Також всю душу Ольга Олексіївна вкладає в онуків Анну та Олександра. До речі, Олександр обрав енергетичний напрямок діяльності. Хлопець закінчив державний університет у Польщі та став інженером нетрадиційних видів енергетики.

Ольгу Ткач на Дністровській ГЕС всі знають і поважають. Адже вона завжди готова приділити кожному увагу і дати мудру пораду. Бо своє материнське тепло жінка вкладає і в кропіткі робочі будні.

Пресслужба Дністровської ГЕС

Поділитися: