Все буде Україна!

Ми готуємо еліту української енергетики

Ми готуємо еліту української енергетики

17-05-2023
Саме цей основний меседж кафедри електричних станцій та систем Вінницького національного технічного університету став мотиваційним у презентації вишу для персоналу Дністровської ГАЕС.

 

 

Директор філії Василь Субота представив професора Вячеслава Комара та доцента Владислава Леська, які провели профорієнтаційну зустріч. Прикметно, що чимало фахівців станції здобули освіту у різні роки саме у цьому виші. Наразі персонал філії мав нагоду ознайомитися з новою спеціальністю – 145-відновлювальні джерела енергії та гідроенергетика з перспективною отримання другої вищої освіти. А також дізнатися детальну інформацію щодо умов вступу, з перевагами навчання у ВНТУ, варіантами працевлаштування, які пропонує університет.

Важливість галузевого коефіцієнту при вступі та можливість навчатися згодом за індивідуальним графіком і працювати особливо зацікавило присутніх працівників Дністровської ГАЕС: і майбутніх студентів, і батьків абітурієнтів, адже ця зустріч була розрахована і на дітей гідроенергетиків, аби мотивувати у подальшому підтримати наступність поколінь.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Фотогалерея

Поділитися: