Все буде Україна!

Наглядова рада висловлює подяку співробітникам, які несуть службу в ЗСУ та колективу за відданість і безперебійну роботу критичної інфраструктури

Наглядова рада висловлює подяку співробітникам, які несуть службу в ЗСУ та колективу за відданість і безперебійну роботу критичної інфраструктури

21-04-2022
З перших днів вторгнення росії в Україну менеджмент та Наглядова рада Укргідроенерго приділяють особливу увагу забезпеченню життєдіяльності компанії та забезпеченню безпеки персоналу в умовах воєнного стану.

На черговому засіданні Наглядової ради генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота проінформував про роботу Товариства в умовах збройної агресії російської федерації проти України і заходи, що були вжиті для забезпечення роботи компанії.

“Злагоджена та ефективна робота Укргідроенерго є винятково важливою для підтримки стабільної роботи Обʼєднаної енергосистеми України в умовах військового стану. Ми висловлюємо подяку співробітникам, які несуть службу в Збройних силах України і працівникам, які забезпечують безперебійну роботу критичної інфраструктури, незважаючи на всі обставини військового стану”, - зазначив голова Наглядової ради Валентин Гвоздій.

Наглядова рада високо оцінила кроки керівництва компанії по переміщенню співробітників та створенню безпечних умов для роботи.

Незалежна членкиня Наглядової ради Укргідроенерго Наталія Микольська приділила увагу особливій ролі жінок під час війни.

“Дякую жінкам, які працюють у цей час. Я знаю як зараз працювати жінкам, коли діти з тобою, у когось онуки та батьки і треба забезпечити їм безпечні умови, базові життєві потреби, слідкувати за навчанням онлайн і здоров’ям. Чоловіки наші нас захищають і багато працюють в цих умовах, але жінки в Укргідроенерго зараз де-факто працюють в 3-4 зміни: робота, діти і сім'я, безпека, плюс ще встигають займатись волонтерськими проектами. Дякую Вам від щирого серця”, - зазначила Наталія Микольська. 

Прес-служба Укргідроенерго інформує про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах (Facebook, TelegramTwitter).

Пресслужба УГЕ

Поділитися: