Все буде Україна!

Охорона Укргідроенерго в постійній готовності до захисту від диверсійних дій

Охорона Укргідроенерго в постійній готовності до захисту від диверсійних дій

04-10-2021
Персонал департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки апарату управління Укргідроенерго та особовий склад підрозділів відомчої воєнізованої охорони філій Товариства під час тренувань відточували майстерність з навчально-бойової стрільби.

Під час тренування відбувалася стрільба на залік. За 8 секунд в положенні стоячи з відстані 25 метрів потрібно було потрапити як мінімум один раз у грудну мішень. Крім того, перевірялись теоретичні знання з заходів безпеки поводження зі зброєю, конструкції зброї, основ, правил та прийомів стрільби, а також знання правових підстав застосування зброї.

«Особовий склад воєнізованої охорони Укргідроенерго несе службу з вартування особливо важливих об’єктів. Набуття особовим складом воєнізованої охорони твердих навичок ведення влучного вогню по цілях  за  різних  умов, а також навчання його  правилам  користування  зброєю  і  зберігання її та боєприпасів – важливий елемент роботи в контексті захисту стратегічно важливих об’єктів від диверсійних дій», - зазначив директор департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки Ігор Шевчук.

«Практичні стрільби проводяться двічі на рік з метою підвищення службової майстерності та вдосконалення навичок володіння вогнепальною зброєю особового складу охорони гідроелектростанції. Це необхідно і важливо, оскільки  Каховська ГЕС - об’єкт стратегічного значення і охорона має бути в постійній бойовій готовності до захисту її кордонів від проникнення і диверсійних дій», - прокоментував тренування начальник відомчої воєнізованої охорони Каховської ГЕС Олександр Педченко.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: