Все буде Україна!

Основа будь-якого успіху — постійна робота над собою

Основа будь-якого успіху — постійна робота над собою

21-10-2022
Актуальність питань запобігання та протидії корупції в Україні підвищується з кожним днем. Адже процес наповнення «правового вакууму» у цій сфері збільшується в геометричній прогресії. З метою мінімізації проявів цього явища переорієнтувавшись із суто каральних на попереджувальні в Укргідроенерго на філіях є уповноважені підрозділи, які займаються саме цим напрямком роботи.

З 2019 року на Канівській ГЕС провідним спеціалістом з антикорупційної діяльності працює Інна Король. Дивлячись на усміхнену, тендітну й красиву жінку неможливо навіть уявити, яку відповідальну та серйозну посаду вона обіймає. 

Свого часу Інна закінчила факультет Міжрегіональної Академії управління персоналом та здобувала освіту спеціаліста з правознавства і, до роботи на станції, працювала провідним юрисконсультом Шевченківського національного заповідника.

«Для мене найцінніше - це справедливість! Цю рису характеру перейняла у татуся, тому й надала перевагу юридичній освіті, щоб відстоювати справедливість за допомогою юридичних знань. Канів невеличке місто і про те, що Укргідроенерго є однією з престижних компаній України відомо всім. Тому на пропозицію працювати на Канівській ГЕС погодилась не вагаючись», - розповідає Інна Король. 

Вона швидко завоювала авторитет серед колег та гармонійно влилась у колектив станції. На практиці фахівчиня вміло демонструє організаційні, навчальні та нормотворчі заходи. За необхідності, Інна надає гідроенергетикам кваліфіковану методичну та консультаційну допомогу з питань дотримання вимог антикорупційного законодавства, а також  проводить роз’яснювальну роботу із запобігання, виявлення і протидії корупції. 

На думку Інни, реалізувати себе у будь-якій професії можливо завдяки амбітним цілям та вірі в себе: «Кожна людина — творець своєї долі. Переконана, що людина не повинна зупинятися на досягнутому, а весь час вчитися чомусь новому, розвиватися та самовдосконалюватися.

Мені подобається вивчати законодавство та застосовувати його на практиці. На жаль, у суспільстві завжди є люди, які вчиняють самі або підбурюють інших осіб вчиняти корупційні дії або дії пов’язані з корупцією заради здобуття неправомірної вигоди. Мій обов’язок докласти максимум зусиль, щоб запобігти цьому. Адже, саме корупція гальмує реформування сучасного українського суспільства, погіршує соціально-економічне становище на підприємствах та держави в цілому, а також негативно впливає на всі сфери життєдіяльності суспільства», - зазначає Інна.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: