Все буде Україна!

Підтримки потребує кожен

Підтримки потребує кожен

19-04-2022
Вікторія Манаєнко багато років пропрацювала в гідротехнічному цеху Середньодніпровської ГЕС. Робота для неї була другою домівкою.

Рік тому вийшла на пенсію і зараз більше приділяє уваги родині, водночас, сумує за рідним колективом. Тому, коли побачила колег, дуже зраділа.

«Наша ГЕС, при всій її потужності та величі, це, перш за все, люди. Ми з колегами завжди спілкувались, допомагали і підтримували один одного. І зараз щаслива, побачивши їх, обіймала всіх по кілька разів», – широко посміхаючись, емоційно розповідає пані Вікторія.

В гості до Вікторії гідроенергетики завітали не з пустими руками. Напередодні Великодня, профспілковий комітет Середньодніпровської ГЕС передав продуктові набори колишнім працівникам.

«В цей час випробувань для країни, підтримки потребує кожен, особливо наші пенсіонери. Сьогодні ми відвідали майже півтори сотні наших колег на пенсії, а натомість отримали від них стільки неймовірної енергії та розуміння: життя триває, навіть попри війну», - зазначила голова профспілки станції Ольга Єрмоленко.

Підприємство з року в рік підтримує тих, хто більшу частину життя віддав гідроенергетиці і планує це робити й надалі.

Пресслужба Середньодніпровської ГЕС

Читайте більше актуальних новин про діяльність компанії та галузі в нашому телеграм-каналі.

Читайте також:

Крок за кроком кожен з нас своєю працею наближає перемогу нашої держави, - Ігор Сирота

 

 

Фотогалерея

Поділитися: