Все буде Україна!

Представники Укргідроенерго взяли участь у конференції «Промислова безпека. Найкращі практики - 2018»

Представники Укргідроенерго взяли участь у конференції «Промислова безпека. Найкращі практики - 2018»

10-10-2018
Нещодавно у м. Львів відбулась VI Міжнародна конференція «Промислова безпека. Найкращі практики - 2018». В роботі конференції взяли участь представники служби охорони праці апарату управління та філій ПрАТ «Укргідроенерго».

Відкрив семінар шеф-редактор журналу «Промислова безпека» Андріан Галач, наголосивши на ключовій ролі культури безпеки у системі управління охороною праці підприємства, а також на її основних елементах та рівнях.

Впродовж конференції провідні міжнародні та вітчизняні експерти поділились досвідом щодо:

  • стратегії формування культури безпеки;
  • складових та інструментів комплексного оцінювання рівня культури безпеки;
  • інструментів та методів підвищення рівня культури;
  • ключової ролі лідерів та лідерства;
  • ролі та місця регулюючих органів у просуванні позитивної культури безпеки.

Представники Укргідроенерго взяли активну участь у панельній дискусії «На якому рівні знаходиться культура безпеки праці в Україні? Що потрібно робити для покращення?»,  майстер-класі «Особливості захисних кремів та паст Peter Greven Physioderm? Наочна демонстрація. Інтерактив з учасниками конференції». Отримали практичний досвід, долучившись до роботи тематичних секцій: лідерство та навчання,  культура звітності,  підрядники та єдина робоча сила.

Варто зазначити, що для покращення роботи з питань охорони праці, пожежної безпеки та правил технічної експлуатації весь керівний та інженерно-технічний персонал Укргідроенерго у відповідності до вимог нормативних документів систематично проходить навчання та перевірку знань в спеціалізованих навчальних закладах, які мають відповідні ліцензії.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: