Все буде Україна!

Приклад незламності духу та боротьби за власні ідеали

Приклад незламності духу та боротьби за власні ідеали

28-06-2022
Гідроенергетики Канівської та Середньодніпровської гідроелектростанцій взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції.

На Канівській ГЕС гідроенергетики із заступником директора В'ячеславом Синенком поклали квіти до пам'ятних знаків визначним постатям, які зробили вагомий внесок у становлення незалежності України. Зокрема, Герою України В'ячеславу Чорноволу, Героям Небесної Сотні, Захисникам України, Герою України Олексі Гірнику та до могили Великого Кобзаря українського народу – Тараса Шевченка.
«День Конституції України – це визначне свято всіх громадян України, яке ще більше об'єднало людей. Ухвалення Конституції України перетворило населення на народ, територію – на державу! Ми пишаємось нашими традиціями, нашою країною та законами. Наразі, в цей нелегкий час, особливо важливо проявляти свою любов до Батьківщини, повагу до героїв, які відстоювали право на свободу, повагу до захисників, які не шкодуючи власного життя борються за територіальну цілісність та незалежність України», - зазначив В’ячеслав Синенко.

Працівники Середньодніпровської ГЕС разом з адміністрацією міста взяли участь у церемонії покладання квітів до пам'ятного знаку «Журавлі».
«Сьогодні День Конституції України набуває особливого значення. Адже це не просто свято основного закону, це - консолідація тих цінностей і свобод , які наразі відстоює та захищає наш вільний народ, який став прикладом незламності духу та боротьби за власні ідеали», - наголосив начальник служби охорони праці Середньодніпровської ГЕС Денис Пастернак.

Пресслужба УГЕ

Фотогалерея

Поділитися: